Bli med og bryt fattigdomssirkelen i Peru

Visuell beskrivelse av fattigdomssirkelen

En ond sirkel
Har du opplevd en ond sirkel noen gang i livet ditt? Hvor noe negativt førte til andre negative situasjoner? I større eller mindre grad har vi vel alle erfart dette på et eller annet område.

Underernæring er en ond sirkel
Ta en titt på illustrasjonen øverst og se hvordan underernæring fort kan bli til en ond sirkel. I et underernært barn utvikler ikke kroppen seg slik den skal, og det fører ofte til nedsatte evner. Dette påvirker muligheten til læring og forståelse, som igjen fører til redusert arbeidskapasitet.

Fordi arbeidskapasiteten er redusert blir også muligheten til å livnære seg redusert. Dette kan igjen føre til at neste generasjon også blir underernært, og slik fortsetter den onde sirkelen.

Du kan gjøre en forskjell
Det er veldig lite som skal til for å hjelpe disse barna i Peru å bryte ut av fattigdomssirkelen. Litt opplæring av foreldrene og hjelp med ekstra næring til barna i en periode, er ofte nok til at de kommer inn i en normal rytme.

Liahona Children’s Foundation (LCF) jobber med akkurat dette blant annet i Peru, og det er bakgrunnen for at vi har «adoptert» Huancayo i Peru og samler inn penger slik at de kan hjelpe barn der.

Vi håper du vil være med og hjelpe oss å hjelpe disse underernærte barna ut av fattigdomssirkelen. Klikk her for å gi ditt bidrag.

P.S. Vi er takknemlig for alle bidrag, både små og store. Målet vårt er å samle inn 6.000 dollar innen april 2016. Pr i dag, 17. juni, har vi fått inn 400 dollar.

P.P.S. Bidraget gir du på donasjonssiden til Liahona Children’s Foundation, så pengene går direkte til dem og videre til barna i Huancayo i Peru.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *