Doner nå

Takk for at du vil hjelpe til med å skape en bedre fremtid for noen som virkelig trenger det!

For at pengene skal komme til barna i det området vi forsøker å hjelpe, må du angi navnet på området (Huancayo) når du gjennomfører betalingen på donasjonssiden.

Selve donasjonen gjør du på nettstedet til Liahona Children’s Foundation. Det er organisasjonen som gjennomfører alt det praktiske med å finne frem til de barna som er underernærte, og som gir dem det ekstra næringstilskuddet de trenger.

Etter at du har lest de 3 punktene under om hvordan du skal angi navnet på området, kan du klikke her for å gå til donasjonssiden til Liahona Children’s Foundation.

1: På donasjonssiden velger du først om du vil gjøre en engangsbetaling (one-time) eller en gjentagende betaling (recurring), deretter velger du beløp.

2: Velg deretter punktet «Adopt-A-Stake» under «Choose a designation» som vist på bildet nedenfor:
choose-donation-type

3: Klikk deretter inn på listen under «Which stake would you like to donate to», skroll ned til du ser Peru, og velg deretter Huancayo:
choose-stake

Deretter kan du gjennomføre donasjonen ved å følge anvisningene på siden.

Hvis du får noen problemer med betalingen eller med å velge riktig sted for donasjonen, så ta kontakt så hjelper vi deg. Send mail til peru@familienmoen.no.

Doner på siden til Liahona Children’s Foundation ved å klikke her!