En kort, men positiv statusoppdatering fra Huancayo

Barnehender som reparerer en plante

I går fikk jeg en e-post med et gledelig budskap fra Andrew Nilsen som jobber som frivillig i Liahona Children’s Foundation, og er den som har ansvaret for Peru.

Han har fått rapport fra den nye lokale koordinatoren i Huancayo, Mónica Elisa Diaz Andrade. Mónica er opprinnelig fra Mexico, men bor nå i Peru.

Hun kunne melde at etter siste veiing og måling av de 13 barna, som foreløpig blir hjulpet gjennom programmet, så er det en positiv utvikling.

  • 5 av barna lider ikke lenger av underernæring og er tilbake i normal utvikling
  • 3 av guttene har såvidt kommet over det som kalles «the 3rd percentile» som betyr at de er på god vei mot normal utvikling igjen, og vil forhåpentligvis være tilbake til normalen i løpet av de neste 6 månedene
  • 3 jenter er fortsatt underernærte
  • De to siste jentene er nå over 6 år og dermed utenfor rammene til programmet, men de har sørget for at disse vil få videre oppfølging lokalt i samarbeid med andre organisasjoner

Jeg synes dette var veldig positivt å høre. Det er godt å se at de midlene vi bidrar med virkelig gjør en forskjell i livene til enkeltindivider.

Sannsynligvis får jeg noen bilder fra koordinatoren i Huancayo snart, så vi kan se litt fra lokalsamfunnene vi bidrar i.

Til nå har vi samlet inn ca 10% av målet på 6000,- dollar, men jeg håper fortsatt at vi kan nå målet i løpet av de neste månedene. Hvis du vil hjelpe til med å gi noen barn muligheten til en bedre fremtid, så klikk her for å lese hvordan du kan gi en donasjon.

PS. Du kan gi akkurat den summen du selv ønsker, og det er mulig å sette opp fast innbetaling hver måned hvis du foretrekker det. All informasjon finner du på donasjonssiden.

Image Credit

Bilde tatt av D. Sharon Pruitt, hentet fra Flickr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *