Lokalt tjenesteprosjekt med stor suksess

Ordet "Help" skrevet på en murvegg

Dette er ikke direkte relatert til innsamlingen vi jobber med i Peru, men siden det handler om å hjelpe andre synes jeg det passer her allikevel.

Jeg har vært så heldig at jeg har fått lov å være med å arrangere et tjenesteprosjekt i kirken jeg går i. Vi hadde lyst til å gjøre en liten innsats for å hjelpe lokalt (og litt internasjonalt skulle det vise seg).

Etter å ha forhørt oss litt rundt fikk vi kontakt med Kirkens Bymisjon som hadde bruk for aktivitets- og hygienepakker i arbeidet de gjør. Samtidig fikk vi også kontakt med Ann-Kristin Flågan som driver et lite personlig prosjekt for å hjelpe i Marrakech.

Artikkelforfatteren sammen med en del av pakkene fra innsamlingen
Artikkelforfatteren sammen med en del av pakkene fra innsamlingen

Vi satt oss et mål å samle inn 250 pakker som disse skulle få til sitt arbeid. Alle ble oppfordret til å bidra med pakker selv, og invitere venner og kjente til å bli med. Vi samarbeidet også med sikhmenigheten i Drammen som stilte opp og hjalp til med gjennomføringen.

Lørdag 28. mai gjennomførte vi prosjektet ved at alle samlet seg i kirken og hadde med innholdet de hadde kjøpt inn til pakkene. Der hadde vi 10 flinke damer som sydde poser til alle pakkene. I løpet av dagen fikk vi inn ca 275 pakker, så vi nådde målet med god margin. Det har også kommet inn noen pakker i etterkant, så totalt kommer vi opp i ca 295 pakker.

Prosjektet til Ann-Kristin Flågan, «Med hjerte for Marrakech» (besøk prosjektets Facebookgruppe her), fikk 30 aktivitetspakker som hun skal dele ut til barn og ungdommer i Marrakech. De resterende pakkene skal til Kirkens Bymisjon og deres arbeide i Drammen.

Peru er langt fra Drammen, men behovet for hjelp til underernærte barn er fortsatt stort der. Hvis du har lyst til å hjelpe til med prosjektet vårt i Huancayo så kan du lese mer her om hvordan vi hjelper, og hvordan du kan bidra.

Image Credit

Illustrasjonsfoto av Scott Savage, hentet fra Flickr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *