Når vondt i magen blir til noe godt

Sort-hvittbilde av trist jente

Jeg husker ikke akkurat datoen, men det var en mørk høstkveld i oktober 2014.

Etter å ha jobbet med litt forskjellige ting på datamaskinen kikket jeg innom et av forumene jeg følger litt med på. Mens jeg lot blikket gli over de forskjellige overskriftene fanget noen ord oppmerksomheten min.

60.000 – underernært – barn

I dagens verden representerer ikke disse ordene store nyheter, men det var noe som fikk meg til å reagere. Jeg klikket på innlegget og leste det.

Etterhvert som jeg leste om alle disse barna i Sør-Amerika som er medlem av samme kirke som meg, skjedde det noe. Jeg fikk vondt i magen…

Av en eller annen grunn traff dette meg hardere enn andre situasjoner jeg har lest eller hørt om.

Det vonde i magen gikk over i en følelse av fortvilelse og sorg, for deretter å gå over i en beslutning: Dette må jeg gjøre noe med!

Jeg leste resten av artikkelen og fant ut at det var en organisasjon som jobbet blant disse barna. De hjalp både de som var medlemmer av kirken og vennene deres. Organisasjonen het Liahona Children’s Foundation, og jeg visste der og da at jeg måtte involvere meg på en eller annen måte.

I dag er det 30. april 2015 og jeg har akkurat lansert denne bloggen som en del av det jeg vil gjøre for å bidra. Som familie har vi adoptert et område i Peru som heter Huancayo. Vårt mål er å samle inn 6000,- dollar, forhåpentligvis hvert år fremover, slik at alle underernærte barn i området etterhvert kan få hjelp.

Det vonde i magen har blitt til noe godt!

Har du lyst til å hjelpe oss å hjelpe, så er du hjertelig velkommen til å bidra. Her kan du donere et beløp etter eget ønske.

Image Credit

Bilde tatt av Geraint Lowrand, hentet fra Flickr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *