Slik blir du glad

To smilende gutter fra Peru

Er du glad hele tiden?

Jeg er ikke glad hele tiden, og sånn er det sannsynligvis for deg også. Men glede er en viktig del av det å føle seg vel, og det har positiv effekt på hele oss, både psykisk og fysisk.

NB! Hvis du leser resten av teksten under og ser på videoen som kommer etterpå, kan jeg nesten garantere at du ihvertfall blir i bedre humør 🙂

Men, tenker du kanskje, hva i all verden har dette å gjøre med å samle inn midler for å hjelpe underernærte barn i Peru?

Jeg føler at det passer godt sammen. Min erfaring er ihvertfall at når jeg gjør noe godt for andre så følger jeg glede. Jeg blir glad når jeg vet at en innsats fra meg, om enn aldri så liten, kan gjøre en positiv forskjell for andre.

I andre enden så er det noen med et behov som kan få dekket dette. Det å vite at noen faktisk bryr seg og vil hjelpe, skaper glede hos den som mottar.

Så hvis du vil glede både noen andre og deg selv, er en mulighet å bidra til at noen av de underernærte barna i Huancayo i Peru får den hjelpen de så sårt trenger. Klikk her for å se hvordan du kan bidra.

En populær låt som ihvertfall hjelper meg å komme i godt humør er «Happy». Her er originallåten med Pharrell Williams, men video fra Lima i Peru. Enjoy!

Image Credit

Foto av Armand Olobos, hentet fra Flickr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *