Slik hjelper vi

Liahona Children’s Foundation
Alle donasjoner går til Liahona Children’s Foundation som driver programmet med å hjelpe underernærte barn. I tillegg til Huancayo i Peru, som vi samler inn penger til, har de tilsvarende prosjekter andre steder i Peru og flere andre land i Sør-Amerika. I tillegg har de også prosjekter i Zimbabwe, Fillipinene, Kambodsja og Mongolia.

Basert på frivillig arbeid
Organisasjonen ble startet i 2008 og drives nesten utelukkende ved hjelp av frivillig arbeid. Det er kun de lokale koordinatorene i de forskjellige landene som får en beskjeden sum (ca 80 dollar i måneden) for jobben de gjør. Disse kostnadene og andre administrative kostnader dekkes av medlemmer av styret, så det betyr at 100% av midlene vi donerer går direkte til å hjelpe barna. Vil du vite mer om hvordan de finansierer arbeidet kan du lese om det her.

Hva blir pengene brukt til?
Midlene vi samler inn blir i hovedsak brukt for å skaffe forskjellige næringstilskudd som gis til barn som trenger det. I tillegg blir også noe brukt for å hjelpe med å forbedre den generelle helsen, opplæring av familier og skolestipend for de som ikke har råd til å gå på skole. Du kan lese mer om de forskjellige områdene de jobber med her.

Vil du bidra?
Les mer her om hvordan du kan hjelpe.

Bilder er ofte bedre enn ord
Videoen nedenfor gir et godt innblikk i hvordan Liahona Children’s Foundation jobber og hvem de hjelper: